Menu Sluiten

Spouwmuurisolatie


Spouwmuurisolatie

Informatie over spouwmuurisolatie:

Als u overweegt spouwmuurisolatie in uw huis aan te brengen, kan dit een goede optie zijn. Door de lage poreusheid van het materiaal kan vocht weg en blijft het binnen relatief warm. Maar, er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u dit doet. Het eerste is het type isolatie dat u gebruikt.

Als u besluit deze weg in te slaan, zorg er dan voor dat u het juiste type materiaal kiest. Denk ook aan de manier waarop u het gaat gebruiken.

De dikte van spouwmuurisolatie moet ten minste 70 mm zijn. Om zeker te zijn van de juiste hoeveelheid bescherming, is het een goed idee om een garantie te krijgen van het bedrijf dat u kiest. Een CIGA-lid zal bijvoorbeeld 25 jaar garantie geven op zijn producten.

De GIGA is een ander type geaccrediteerd bedrijf dat u kan helpen. Ten slotte zal het installatieproces vlotter verlopen. U moet overwegen of u een doe-het-zelver of een professionele installateur wilt. Info over spouwmuurisolatie

Interesse in Spouwmuurisolatie

Als u overweegt uw huis te laten isoleren, is spouwmuurisolatie een uitstekende keuze.

Het is relatief goedkoop te installeren en kan uw energierekeningen drastisch verlagen. Het is echter belangrijk op te merken dat dit type isolatie niet geschikt is voor elk huis. Veel huiseigenaren denken dat hun muren te dun zijn, maar dat is gewoon niet het geval. Het materiaal moet ook worden geïnstalleerd door een professional.

Als u een vakman gaat inhuren, is het een goed idee om te kijken naar een garantie.

Investeren in spouwmuurisolatie is om vele redenen een goed idee. Het is een goede investering om ervoor te zorgen dat uw huis goed geisoleerd is. Een hoogwaardige isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur van uw huis het hele jaar door constant blijft. Als u gaat renoveren, is het belangrijk dat u ook aan de kosten denkt.

De aankoop van een isolatiepakket is een uitstekende manier om de energiefactuur van uw woning te verlagen.

Een installateur van spouwmuurisolatie kan u advies geven over de materialen en de plaatsingstechnieken. De installateur brengt het isolatiemateriaal aan door een gat in de buitenmuren. Het materiaal dat bij spouwmuurisolatie wordt gebruikt, is niet storend voor de esthetiek van uw woning, maar het zal minder opvallen dan traditionele muurisolatie. Het kan u tot PS275 op uw energiekosten besparen.

Bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw woning is het van essentieel belang dat u een vakman vindt die de diensten kan leveren die u nodig heeft.

Meer info over spouwmuurisolatie nu op www.pluimers.be.

Tags

Advies Spouwmuurisolatie | Energiekosten Spouwmuurisolatie | Energiepremies Spouwmuur | Energierekening Verlagen Met Spouwmuurisolatie | Expert Spouwmuurisolatie | Hoge Densiteit Spouwmuurisolatie | Inve |